چگونه افزونه های کروم را بر روی Opera نصب کنیم؟
به گزارش فرهنگ نیوز ، زمانی که صحبت از مرورگرها به میان می آید، Opera طرفداران پرشور و خاص خود را دارد که برخی از آنها از همان روزهای ابتدایی تولد این مرورگر در ۱۹۹۵ با آن بوده اند. Opera در طی زمان تغییرات جالب و بعضا منحصر به فردی داشته است، اما یکی از نقاط ضعف آن محرومیت از افزونه های فوق العاده دو رقیب دیگر، یعنی فایرفاکس و کروم است. اما اگر بتوان افزونه های کروم را بر روی Opera نصب کرد، آن وقت…
تابناک-سال گذشته طراحان Opera تصمیم بر آن گرفتند که موتور این مرورگر را تغییر دهند و به جای موتور Presto که خاص Opera است، از موتور Webkit که در کرومیوم و سایر مشتقات آن نظیر گوگل کروم استفاده شده است، استفاده کنند. اکنون هر دو این شرکتها در پی طراحی که یک موتور Render جدید با نام Blink هستند که از Webkit الهام شده است.
اما اکنون که هر دو این مرورگرها از موتور مشترکWebkit بهره میبرند، کاربران و طرفداران Opera میتوانند اقدام به نصب افزونه های گوگل کروم در این مرورگر کنند. خبری خوشحال کننده برای طرفداران Opera زیرا اکنون در کنار ویژگیهای خاص این مرورگر میتوانند از افزونه های فوق العاده و گسترده کروم نیز بهره برند:
در حال حاضر طراحان Opera به دنبال طراحی قابلیتی هستند که به واسطه آن کاربران میتوانند مستقیما اقدام به دانلود افزونه های گوگل کروم از فروشگاه گوگل کنند. اما تا آن زمان نیاز است که برای نصب افزونه های کروم در Opera یک افزونه خاص با نام Download Chrome Extensions به این مرورگر افزوده شود (لینک انتهای مطلب).
در صفحه مورد نظر بر روی دکمه Add To Opera کلیک کنید. در بالای صفحه و زیر نوار آدرس پیامی ظاهر میشود و شما را مطلع میسازد که این افزونه از یک منبع خارجی است و باید خود برای فعال ساختن آن اقدام کنید. بر روی دکمه Go در منتها الیه سمت راست این پیام کلیک کنید به صفحه مدیریت افزونه ها بروید:
در این صفحه افزونه مورد نظر را مشاهده میکنید که برای نصب آن باید بر روی دکمه Install کلیک کنید. بعد از نصب افزونه آیکون آن در کنار آدرس شما در سمت راست نمایان میشود و میتوانید کار خود را با آن آغاز کنید. (در Opera نسخه ۲۰ ما برای فعال کردن افزونه مجبور به نصب مجدد آن شدیم. لذا در صورتی که برای بار اول افزونه فعال نشد، برای نصب مجدد آن اقدام کنید.):
بعد از اضافه کردن این افزونه به Opera تنها کاری که باید بکنید این است که به فروشگاه گوگل مراجعه کنید و بر روی دکمه Free در کنار افزونه هایی که مایل به نصب آنها هستید کلیک کنید.
این افزونه برای Opera بر روی ۱۵ افزونه کروم به خوبی عمل کرد و البته بر خلاف کروم، با کاربران ایرانی نیز مشکلی ندارد و به راحتی افزونه ها بر روی Opera از همان فروشگاه گوگل نصب میشوند. تنها کاستی که در حال حاضر این افزونه دارد این است که اضافه کردن App ها در آن امکان پذیر نیست که البته طراحان آن به دنبال افزودن این قابلیت به آن هستند.
کمک گرفتن از نرم افزار Firefox Booster
در این حالت همه چیز با حالت قبل رابطه عکس دارد ! چرا که اگر کانکشن ها و pipeline های بیش تری در این حالت داشته باشید برای دریافت محتوای بیش تر شما دچار مشکل خواهید شد و کلا با اُفت سرعت مواجه می گردید.البته باید اضافه کنم که تنظیمات دیفالت ( پیش فرض ) مرورگر فایرفاکس به شکلی تنظیم گشته است که برای استفاده تمامی اتصالات ( کند ؛ متوسط و سریع ) به شکل مناسبی عمل کند.در نرمافزار Firefox Booster شما تنظیمات اضافه ای را نیز خواهید دید که می توانید به تغییر آن ها بپردازید.مثلا می توانید متون چشمک زن را غیرفعال نمایید یا بهینهسازی مصرف مموری (حافظه ) مرورگر خود و یا حتی نمایش پیغام های خطا را نیز غیرفعال سازید.
در روش قبلی اشاره داشتم که مختص به محیط ویندوز است ؛ اما اگر شما از مرورگر فایرفاکس خود بر روی محیط غیر ویندوزی ؛ مثلا مک یا لینوکس بهره می برید باید حتما از افزونه ( پلاگین ) Tweak Network extension استفاده کنید.اگر علاقه دارید تنظیمات مورد نیاز را خودتان به صورت دستی وارد نمایید ؛ افزونه Tweak Network extension این امکان را به شما می دهد اما اگر قصد دارید کار را به صورت خودکار انجام دهید و هیچ دخالتی نداشته باشید ؛ تنها کافیست کلید تعبیه شده ” Power ” بر روی این افزونه را بزنید.البته نیاز به ذکر است که تنظیمات خودکار این افزونه ؛ به صورت دیفالت ( پیش فرض ) برای دسترسی های اینترنت پر سرعت تنظیم شده است.اگر بخواهید به تنظیمات دیگر و پیشرفته دسترسی داشته باشید ؛ باید در داخل آدرس بار مرورگر فایرفاکس خود ؛ عبارت ” about:config ” را تایپ بفرمایید که پس از آن شما خواهید دید که یک پیغام اخطار از سوی برنامه برای شما به نمایش در می آید که مهر تاییدی است بر این عمل ! حال شما لیستی طویل از متغیرها را نظاره می کنید.گفتنی است که این متغیرها رفتار مرورگر فایر فاکس شما را تعیین می نمایند.بنابراین ؛ پیش به سوی تغییرات !!!
ا ) عبارت ” browser.sessionhistory.max_entries ” را در نوار فیلتر تایپ فرمایید.حال بر روی نتیجه دابل کیلیک ( دوبار کیلیک کنید ) کنید.مقدار خواسته شده را حتما به عدد ۱۰ تغییر دهید.در واقع این تغییری که دادیم ؛ تعداد URL هایی که مرورگر فایر فاکس در تاریخچه خود به صورت خودکار ذخیره می کند را کم کردیم.حال حُسن این کار چیست ؟! حُسن این کار این است که میزان مصرف دیسک شما کاهش می یابد و به طبع مدت زمانی که طول می کشد تا عملیات مرورگر شما برای خواندن اطلاعات از دیسک صرف شود کاهش می یابد !
۲ ) زیر تنها مورد نمایش داده شده شما فضای خالی می بینید ؛ زیر آن راست کلیک کنید و از قسمت New ، یک Integer جدید بسازید.حال عبارت ” nglayout.initialpaint.delay ” را در بخش نام درج کنید.در بخش مقدار خواسته شده نیز عدد ۰ را وارد کنید.با این کار شما در واقع به مرورگر فایر فاکس خود دستور داده اید تا از انتظار به جهت برقراری اتصال لازم به منظور بارگذاری بعضی قسمت های صفحه که معمولا با مشکل مواجه خواهد شد صرف نظر کند.
۳ ) عبارت ” browser.cache.memory.enable ” را در بخش فیلتر وارد نمایید.بر روی آن دابل کیلیک کنید و مقدارش را بر روی حقیقی ( True ) تغییر دهید.شما با این کار ؛ امکان لود کردن قسمتی از کش (cache) را در مموری رم برای فایرفاکس خود فراهم ساختید ؛ این کار در حقیقت سبب افزایش سرعت در بارگذاری و لود کردن وب پیج های اینترنتی می شود. کش – cache – یعنی بسته هایی از اطلاعات و محتوا که شما با باز کردن و مشاهده کردن وب پیج های اینترنتی آنها را دریافت می کنید و این بسته های اطلاعاتی برای مراجعات بعدی شما مورد استفاده قرار می گیرد تا سرعت بارگذاری و لود شما بالاتر رود.همان طور که در جریانید ؛ در حالت نرمال و طبیعی ذخیره سازی کش در دیسک سخت انجام می پذیرد ولی شما با این کار ؛ این اجازه را می دهید تا برای بارگذاری سریع تر، قسمتی از کش بر روی مموری لود گردد.
۴ ) درست مانند شماره ۲ ؛ زیر تنها مورد نمایش داده شده شما فضای خالی می بینید ؛ زیر آن راست کلیک کنید و از قسمت New ، یک Integer جدید بسازید.عبارت ” browser.cache.memory.capacit ” را در قسمت نام تایپ کنید.حال باید برای مقدار خواسته شده بر اساس میزان حافظهی رم خود یکی از موارد ذیل را انتخاب فرمایید :
اگر رم شما ۱۲۸ مگابایتی است ؛ عدد ۲۰۴۸ پیشنهاد می شود.
اگر رم شما ۲۵۶مگابایتی است ؛ عدد ۴۰۹۶پیشنهاد می شود.
اگر رم شما ۵۱۲مگابایتی است ؛ عدد ۸۱۹۲پیشنهاد می شود.
اگر رم شما یک گیگابایتی است ؛ عدد ۱۲۲۸۸پیشنهاد می شود.
۵ ) در نوار فیلتر عبارت ” browser.cache.memory.capacit ” را تایپ فرمایید.حال روی نتیجه آن دابل کیلیک کنید.مقدار رو به ۴۰۹۶ تغییر دهید.شما با این کار ؛ کاهش فعالیت بر روی هارد دیسک را اعمال کرده اید.
۶ ) درست مانند شماره ۲ ؛ زیر تنها مورد نمایش داده شده شما فضای خالی می بینید ؛ زیر آن راست کلیک کنید و یک Boolean تازه بسازید.عبارت ” config.trim_on_minimize ” را در قسمت نام وارد کنید و مقدارش را بر روی حقیقی ( True ) تغییر دهید.شما با این کار ؛ قسمتی از آیتم هایی که در هنگام غیر فعال بودن مورد استفاده قرار نمی گیرند ( مثل حالت minimize ) را اصلاح می کنید و با این کار عملا کاهش میزان حافظه ی مصرفی را خواهید داشت.
اگر بخواهیم همه تنظیمات را به حالت اولیه باز گردانیم چه کنیم ؟!
اگر می خواهید همه چیز به حالت اول برگردد یابد در کل این آموزش ؛ هر جا که گفته شد آیتم جدید بسازید ؛ آن ها را حذف کنید ! در کل آموزش هر جا که گفته شد آیتمی را تغییر دهید کافیست با کیلیک روی آن گزینه Reset را بفشرید.
اگر از کاربران سیستم های گنو/لینوکس باشید و کاربر KDE و مجموعه نرم افزارهای آن هم باشید و از همه مهم تر حساسیت زیادی داشته باشید که تمامی نرم افزارهای کاربردیتان با میزکارتان هماهنگ باشد (مثل من) یا راحت تر بگوییم میزکار و نرم افزارها از یک جنس باشند حتما با معزلی به نام مرورگر وب خوش دست و سریع و کاربردی روبه رو هستید ! بله ! مرورگری به نام Konqueror برای KDE SC وجود دارد که نیازهای شما را برای یک وب گردی ساده برطرف کند که بتوانید کارهای روزانه خود را با آن انجام دهید . ولی مشکلاتی از قبیل در دسترس نیودن Extension برای آن ٫ هماهنگ نبودن با بعضی از وب سایت و به رسمیت نشناختن آن ازطرف بعضی از سایت ها به عنوان یک مرورگر استاندارد ( سایت Yahoo) و حتی باز نشدن بعضی دیگر سایتها با این مرورگر مانند Facebook کمی اذیت کننده می تواند باشد. شاید این موضوع به ذهنتان خطور کند که چرا فایرفاکس نه ؟! مگر فایرفاکس چه عیب و ایرادی دارد که از آن برای وب گردی استفاده نکنیم و با وجود هزاران افزونه برای آن لدت نبریم ؟! حتی شاید از من بپرسید که خود تو بودی که چند ماه پیش این مطلب را برای هماهنگی بهتر فایرفاکس با KDE روی این وبلاگ نوشتی و ما را ترغیب کردی که از فایرفاکس برای وبگردی استفاده کنیم. همه اینها درست ولی….
موضوع از آنجا شروع شد که روی لپ تاپ قبلی در حالت نرمال فایرفاکس من ( نسخه پچ شده شرکت ناول و اوپن سوزه) حدود ۲۵۰ تا ۴۰۰ مگ از فضای رم مرا اشغال می کرد و این کار باعث می شد با فضای باقی مانده رم نتوانم نرم افزارهایی کاربردیم را که می خواهم در آن واحد داشته باشم را بر روی سیستم اجرا کنم . این مشکل با خرید لپ تاپ جدید و منابع سخت افزاری قدرتمندتر و بهتر برطرف شد و طی این مدت همچنان مرورگر پیشفرض من Firefox بود تا چند روز پیش در حین کار دیدم در اجرای فایرفاکس پیام خطایی مبنی بر اشغال بودن (Busy) یکی از لایبرری های xulrunner هست که اجازه نمی دهد فایرفاکس به راحتی کار کند و هر چند ثانیه یکبار به کل فایرفاکس freeze می شد و همین امر تقریبا استفاده از آن را غیر ممکن می کرد و از طرفی استفاده از لایبرری های GTK برای نوشتن فایرفاکس و عدم هماهنگی ظاهری نه چندان جالب فایرفاکس با KDE و سرعت پایین آن من را بر این وا داشت که بروم سراغ مرورگری دیگر…
اگر از کاربران KDE SC باشید حتما نام Rekonq به گوشتان خورده است ! این مرورگر تازه متولد شده همانند مرورگر Google Chrome بر پایه موتور webkit هستش و سرعت اجرا و لود صفحات توسط آن در حد واندازه Chrome است و به راحتی و بدون اشغال بیش از اندازه فضای رم می توانید از وب گردی خود لذت ببرید.این مرورگر تا به اینجا نسخه ۰٫۵ آن منتشر شده و طبق وعده های تیم توسعه آن تا October 2010 نسخه ۱.۰ آن منتشر خواهد و این وعده را داده اند تا قبل از انتشار نسخه ۱٫۰ قابلیت پشتیبانی از افزونه های گوگل کروم هم به آن اضافه شود.
فعلا قابلیت هایی که این مرورگر به صورت پیشفرض دارد ; وجود قابلیتی مثل fastdial در opera و فایرفاکس ٫ قابلیت بلاک کردن تبلیغات و انیمیشن های فلش بر روی وب سایتها و هماهنگی بسیار عالی با میزکار KDE و سایر ابزار آن مثل kget به عنوان Download manager و هماهنگی با میزکار Plasma و notify های آن و در کل هر آنچه که باید یک مرورگر داشته باشد تا بتواند به کاربرش در حین وبگردی خوش بگذرد .
این مرورگر به صورت پیشفرض و نسخه ۰٫۴ آن بر روی توزیع Chakra GNU/Linux موجود است و از مخازن Community ارچ لینوکس آنرا می توانید به نسخه ۰٫۵ هم آپدیت کنید . همچنین برای کوبونتو ۱۰٫۰۴ نسخه ۰٫۴ در مخازن موجود است و با کمی گشتن در مخازن Launchpad می توانید نسخه ۰٫۵ و حتی نسخه در حال توسعه آن (git-version) را هم پیدا کنید .
همچنین طی صحبت هایی که با تیم توسعه Rekonq در کانال #rekonq داشتیم قرار بر این شده که کاربران این مرورگر و کاربرانی که تمایل دارند به جنبش Rekonqism بپیوندند و در معرفی هرچه بیشتر rekonq به جامعه اوپن سورس و جامعه کاربری گنو/لینوکس سهیم باشند می توانند از بنر و لوگوی زیر به عنوان لوگوهای حمایتی استفاده کنند و انرا در وبلاگ یا وب سایت خود قرار دهند. همزمان با این پست ٫ پستی در همین رابطه برای معرفی این لوگوها بر روی وبلاگ انگلیسی من (برای انتشار در planetkde.org) و وب سایت رسمی rekonq منتشر شده و شما هم می توانید همگام با سایر دوستداران Rekonq در این جنبش شرکت کنید (چیزی شبیه معرفی فایرفاکس در نسخه های ابتدایی)
اگر از کاربران میزکار کی.دی.ای هستید و می خواهید مثل من مرورگری هماهنگ با میزکار خود داشته باشید همین امروز rekonq را نصب کنید . مطمئن باشید به زودی بیشتر و بیشتر در مورد مرورگر rekonq خواهید شنید….
آموزش تبدیل عکس به متن!
حالا مانند تصویر زیر روی Browse کلیک نموده و عکس خود را از روی سیستم انتخاب نمایید.
سپس بر روی گزینه ی Submit کلیک نمایید.
همچنین اگر مایل باشید ، می توانید تغییراتی را بر روی متن خود قبل از دانلود آن انجام دهید.
این تغییرات شامل تغییر کاراکتر های متن شما و میزان کم یا زیاد بودن تعداد کارکترها می باشدکه پس از اعمال تغییرات کافیست چند ثانیه صبر کنید تا فایل شما آماده شود و سپس آن را دانلود نمایید.
پس از دریافت فایل،آن را با برنامه ی Notepad باز نمایید.درصورتی که متن را به صورت به هم ریخته مشاهده کردید کافیست فونت برنامه ی Notepad را به Courier New' و یا 'Lucida Consol تغییر دهید و تیک گزینه ی wordwap را از تب Fonts بردارید.
اضافه کردن نظر
ویژه نامه شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام علیها)
سايتي بسيار مفيد براي دوستان خارج از کشور
تصاویر دیدنی از دبی |
ویژه نامه جامع «قدس» |
تصاویر دیدنی از آبشارهای آمازون |
محاسبه قد و وزن ايده آل |
30 نمونه شگفت انگیز از هنر بازتاب در عکاسی |
عکسهای تایم از سفره افطار در سراسر جهان |
معجزه آرایش؛ 35 عکس از یک نفر! |
100 کاغذ دیواری زیبا برای iPhone |
تصاویری از حملات حیوانات به انسانها |
مادران زیبا روی جهان! |
تصاویری از قربانیان سیل پاکستان |
جدیدترین طراحی های روز برای حمام |
جدول ایجاد کشورهای جهان به ترتیب قدمت |
ویژه نامه ای برای خرید عینک آفتابی |
ابوتراب؛ سایت تخصصی امیرالمومنین حضرت علی (علیه السّلام) |
عکس استثنایی از زمین و ماه از فاصله ی دور آیا تا به حال به این اندیشیده اید که زمین و ماه از فاصله دور چگونه به نظر میرسند؟ این عکس فوق العاده را حدود سه ماه پیش ربات فضایی Messenger در نزدیکترین فاصله اش از خورشید و از نزدیکی سیاره تیر از زمین و ماه گرفته است |
برترین تصاویر نشال جئوگرافیک در سال 2010 |
25 کاغذ دیواری زیبا و عریض بمناسبت کریسمس |
«سرقت اسناد محرمانه» توسط «ویکیلیکس» را با این بازی تجربه کنید! |
40 مورد از عجیبترین رکوردهای گینس! |
پانورامایی زیبا از شهر مادرید |
ببینید ملت چه ورزشهایی می کنند روز برف و یخ! |
10 نفر از ثروتمندترین افراد جهان که دانشگاه را تمام
نکردند! بیل گیتس، استیو جابز، جیمز کامرون، مارک زوکربرگ، تام هنکز، لیدی گاگا و... |
ویژه نامه: می خواهم مارکدار باشم! |
زندگی در فیس بوک چگونه جریان دارد؟ تصاویری از دفتر مرکزی فیس بوک |
30 ایده برای تزئین میز ناهار بمناسبت کریسمس |
تصاویر مقایسه ای: دیروز و امروز! |
10
هتل گران قیمت دنیا! اقامت در گرانقیمت ترین هتل، شبی 48 هزار دلار هزینه داره! |
گرانقیمت ترین درخت کریسمس جهان در هتلی در ابوظبی! 11 میلیون دلار قیمتشه! |
تبلیغات های خنده دار! |
تصاویر جالب میکس شده: ارواح جنگ جهانی دوم! |
صفحه قبل 1 صفحه بعد